Sky UK i Sverige

Read in English

Titta på Sky UK i Sverige

En nackdel med Sverige är att vi har flera olika TV-operatörer som erbjuder olika abonnemang – det finns inget ställe som samlar allt på samma ställe. Ens favoritprogram kan vara uppdelade i de olika svenska operatörernas kanallistor, vilket innebär att det blir väldigt dyrt att samla allting. Vi har dock lösningen för dig som älskar TV – vi har samlat alla av de bästa kanalerna på samma ställe, och inte bara svenska, utan även andra i Europa. För dig som älskar TV är detta den perfekta lösningen. Vi erbjuder många av de största kanalerna i till exempel England, där det finns mängder med Tv-kanaler. Det finns alltid något för alla – vare sig du gillar sport, serier, film eller reality. SKY UK är en av de största TV-leverantörerna i världen, med något för alla smaker.

Trots att du bor i Sverige är det fullt möjligt att få tillgång till SKY UK utan några större problem. Vi tycker inte att geografi ska begränsa dina Tv-vanor, utan strävar efter att alla konsumenter ska få ta del av samtliga TV-erbjudande som finns. Storbritannien, med sina ca 65 miljoner invånare, erbjuder något för alla, och vi vill låta dig ta del av det roliga. Det finns över 300 kanaler att tillgå i det engelska utbudet, vilket innebär väldigt mycket mer än vad som finns i Sverige idag.

Det fungerar perfekt om du till exempel är fotbollsfan – Barclays Premier League är en av de största ligorna i världen, och det finns mängder av kanaler i England som följer upp detta. Även de andra, lite lägre fotbollsligorna, täcks av det enorma utbudet. Det finns inget stopp på nöjet – det finns kanaler för alla sorters filmer, serier och händelser. Varför inte följa nyhetssändningar som går 24/7 på någon av de populära brittiska nyhetskanalerna? Håll dig alltid uppdaterad vad som händer i världen med högkvalitativ nyhetsrapportering direkt ifrån England.

För att ta del av erbjudandet krävs det inget annat än en satellit-mottagare. Via Astra 28.2° & 28.5° East, kan man ta del av Tv-kanalerna, som oftast har väldigt bra mottagning i Sverige. Vi rekommenderar att man använder sig av 130-180 cm satellit-mottagare. Vi rekommenderar dock att du pratar med en tekniker innan du beställer för att säkerställa rätt förutsättningar för att ta emot våra kanaler. Ibland kan styrkan i mottagningen variera, och därav vill att du ska ha de bästa förutsättningarna. Det finns vissa restriktioner som kan framstå – när det gäller BBC, ITV och BT Sports så kan man ha lite problem med mottagningen. Tala gärna med oss om du har några frågor.

Självklart så behöver du också en box för engelsk TV, vilket du enkelt kan beställa hos oss så du kan komma igång så fort som möjligt med ditt nya Tv-paket. Du behöver varken en engelsk adress eller ett engelskt bankkonto för att avnjuta det enorma utbudet som Storbritannien erbjuder, du kan enkelt använda en svensk adress och kontokort för att lägga din beställning – vi gör allt jobb åt dig så att du kan luta dig tillbaka och så småningom se alla fantastiska engelska kanaler som finns.

VPN Router

 189,00

Get in
touch!