Se Sky UK i Norge

Read this text in English language – click here

Motta Sky UK i Norge med et mangfold av TV-kanaler og kvalitetsprogrammer

Med tjenestene til Sky UK kan du ikke bare motta tv-signaler fra en av de mest attraktive tilbyderne av tv-programmer, men du kan også legge programmer til i opptakslisten din slik at du ikke går glipp av det du ønsker å se blant et stort utvalg av av sport, filmer, nyheter og underholdning. Sky UK er et populært valg over hele verden når man ønsker å følge med på Premier League, dokumentarer, filmer og TV-serier, og du får tilgang på analytiske kommentarer for dine favoritt-kamper, blant annet angående Premier League.

Hvordan virker dette og hva trenger du for å komme i gang?

Hvordan kan du motta Sky UK-signaler i Norge?

Sky UK sendes via satellitt, og du trenger derfor en satellittantenne for å ta i mot signalene. Denne må rettes inn mot ASTRA II på 28,2 grader. Man har opplevd noe varierende mottak i Tyskland, og noen steder i Norge kan man også oppleve utfordringer med mottak av disse signalene, men hvis du er i tvil, så vil en lokal tekniker kunne hjelpe med å vurdere hvordan dette vil fungere hos deg.

Du vil så trenge et abonnement på Sky UK. Dette kan du betale med norske betalingskort når du bestiller tv-pakken som du trenger for å komme gang. Da er du nesten klar til å nyte programmer fra en spennende og total TV-leverandør som alltid har mye nytt og fasinerende å by på.

Det neste du trenger før du kan komme i gang, er en dekoder når du skal motta satellitt-signaler. Når du bestiller TV-pakken, bestiller du samtidig en ny HD-dekoder. Denne vil gi deg mulighet til å motta alle programmer som sendes i høy kvalitet slik at du føler som om du selv opplever alt du finner av programmer på TV-skjermen.

Stort utvalg

Med Sky UK sine TV-tjenester får du tilgang på over 300 kanaler, og mange med kjente og kjære TV-ansikter som har spennende journalistikk og er anerkjent verden over, samt den beste kilden for engelsk fotball, i tillegg til at du finner det du ønsker av situasjonskomedier, filmer og TV-serier på originalspråket. Over 80 av kanalene du får tilgang på sender i HD slik at du kan få best mulig opplevelse når du ser på Sky UK.

Premier League Live opplever du best hos Sky med Sky Sport UK-pakke. Du kan bestille sports-pakken eller benytte deg av alle de andre spennende kanalvalgene og komme i gang med Sky UK i dag. Sky UK har alle de valgene du ønsker. Mange som bestiller denne muligheten ender opp med å kun benytte seg av denne løsningen i stedet for å benytte seg av en samling med andre kanaler da Sky UK dekker de fleste behovene du måtte ha. I tillegg til at de innehar rettighetene på noen av de beste tilbudene innen fotball og annen sport, så har de et bredt utvalg av andre kanaler slik at mange kun vil benytte seg kun av denne kanalpakken, selv om det er fullt mulig å kombinere denne pakken med andre muligheter for å den sammensetningen av TV-kanaler som man ønsker.

Med Sky UK, kan du velge mellom alle de beste TV-mulighetene med profesjonelle program-valg som både er spennende og varierende slik at du aldri vil kjede deg når Sky UK er en del av satellitt-valget ditt, uansett om ditt TV-valg består av situasjons-komedier eller dokumentarer. Du finner høyere kvalitetsprogrammer i dette utvalget enn du kan forvente mange andre steder.

VPN Router

 189,00

Get in
touch!