Sky UK i Danmark

Read this text in English language – click here

Se Sky UK i Danmark

Savner du også et ordentligt sted at se Premiere League i Danmark? Betaler du i dyre domme for din danske TV pakke, men savner noget mere interessant? Med de her tips kan du få adgang til engelsk satellit TV i Danmark og dermed se engelsk tv i Danmark. Du vil altid have adgang til de bedste Premiere Leaguekampe i høj kvalitet og slipper for at zappe kanaler i timevis.

Med Sky TV i Danmark får du adgang til alle de bedste kanaler, der findes og mere underholdning end du kunne forestille dig. Du får det allerbedste inden for drama, komedie og dokumentarer. Ligeså får du adgang til de seneste film live sport fra hele verden og alt hvad hjertet begærer.

Hvordan fungere det og hvordan kan jeg se Sky UK i Danmark?

Sky UK transmitteres via satellit og det er derfor nødvendigt med en satellit antenne for at modtage signalerne. Antennen skal justeres efter ASTRA II til 28.2 grader, hvorefter du kan nyde TV kanalerne. Vi anbefaler at du benytter 130-150 cm satellit antenne, som minimum. Det anbefales dog altid, at du kontakter en tekniker før du bestiller, så du kan sikre korrekte forbindelser til at modtage vores kanaler. Da forbindelsen kan variere, er det vigtigt med de bedste forhold.

Derudover kræver det en TV boks for at modtage engelsk satellit TV i Danmark. Den kan du naturligvis bestille gennem os, så du får adgang til britisk TV i Danmark snarest muligt. Det er ikke nødvendigt at have hverken engelsk adresse eller en engelsk bankkonto for at adgang til den enorme række af engelske TV kanaler i Danmark. Vi sørger for at tage os af det hårde arbejde, så du kan læne dig tilbage og nyde alle de fantastiske kanaler Sky Danmark tilbyder.

Hvis du er fodbold fan er det en sikker vinder. Barclays Premier League i Danmark og direkte på dit TV kunne ikke blive bedere. Med UK TV i Danmark får du adgang til en af verdens største turneringer og der er adskillige kanaler i England, som tilføjelse til dette. Selv de mindre divisioner i England dækkes af den brede kanalrække og kan ses hjemme i dit TV. Derudover er der naturligvis også – udover Sky Sports i Danmark – adskillige andre kanaler. Hvis du foretrækker film, serier og events er der rigeligt at se, og du kan være på toppen af nyhederne 24/7 på nogle af de verdensdækkende britiske nyhedskanaler. Betalt TV i Danmark kan ikke hamle op med det omspændende katalog af kanaler, der leverer lige hvad hjertet begærer, som findes hos Sky UK i Danmark.

Hvis du ikke allerede nu er overtalt, kan du kontakte os for at høre mere. Vi hjælper dig gerne godt på vej, så du snart kan være i gang og se alle de film, TV serier og den sport, du ønsker. Hvis du er TV fanatiker, vil du blive blæst omkuld af de 300 plus kanaler, du finder ved Sky UK i Danmark. Abonner på Sky UK allerede i dag og se det bedste TV i Europa!

VPN Router

 189,00

Get in
touch!