Bekijk SKY UK in Nederland

Mis jij ook een degelijke manier om de Premier League in Nederland te kunnen kijken, gewoon thuis op de bank? Waarschijnlijk betaal je nu al handen vol geld aan bijvoorbeeld Ziggo, KPN of Online.nl maar kun je nog steeds niet genieten van het Engelse voetbal of Rugby. Ben je benieuwd hoe je heel betaalbaar toch Sky sports in Nederland kan kijken? Lees dan snel verder!

Hoe ontvang ik Engelse tv-zenders in Nederland?

Via allplaytv.com bestel je een sattelietabbonement waarmee je rechtstreeks Sky UK in Nederland ontvangt. Hierdoor heb je altijd toegang tot alle Premier League wedstrijden in de beste kwaliteit, zonder dat je eerst eindeloos (en zonder resultaat) langs al je zenders hoeft te zappen.

 

De meeste Engelse TV-zenders in Nederland die je via een standaard kabel abonnement ontvangt zijn BBC 1 en BBC 2. Hele goede zenders, maar helaas zendt de BBC niet de populaire sportwedstrijden uit. Daarvoor moet je toch echt Engelse tv-zenders in Nederland zoals Sky Sports kunnen ontvangen.

 

Met Sky TV Nederland krijg je toegang tot de beste kanalen met niet alleen enorm veel sport maar ook fantastische nieuwsprogramma’s en entertainment. Ook de beste series en documentaires van de engelse tv-zenders zijn nu in Nederland te bekijken.

Hoe werkt Sky TV in Nederland?

Omdat Sky TV Nederland via de satelliet wordt uitgezonden is het noodzakelijk om een satellietschotel te hebben. Deze antenne moet worden afgestemd op de ASTRA II satelliet op 28.2°. Hierna kun je genieten van alle TV kanalen van Sky. Ben al tijden op zoek naar een manier om Sky Sports in Nederland te kijken, zonder dat je naar een Engelse pub hoeft te gaan? Zorg dan dat je ten eerste een satellietschotel van ten minste 130-150 cm doorsnede installeert. Wij raden aan om hierbij een technicus in te schakelen zodat je verzekerd bent van de beste verbinding en dus de beste kwaliteit Engelse TV in Nederland.

Naast een schotelantenne heb je ook een receiver voor Engelse TV in Nederland nodig. Je kunt de Sky + HD Box bij ons bestellen, zodat niets je meer in de weg staat om Engelse TV van de hoogste kwaliteit rechtstreeks in je huiskamer te ontvangen.

Wat kan ik verwachten van Sky Nederland?

Als je een voetbalfan bent dan is Sky sports Nederland bij voorbaat een topservice. De Barclays Premier League is daarmee ook in Nederland te kijken live op je eigen TV. Je krijgt toegang tot de grootste sport toernooien ter wereld, en vele hoogstaande andere TV programma’s. Mis nooit meer de beste films, series en amusementsprogramma’s met Sky TV in Nederland.

 

Er is geen enkele Nederlandse kabelaanbieder die zo’n compleet en uitgebreid pakket aanbiedt met sport, nieuws en entertainment. Wil jij Sky sports ontvangen in nederland? En je als voetbalfan nooit meer vervelen? Zelfs wedstrijden uit de lagere divisies in Engeland worden uitgezonden door Sky.

 

Meer dan 80 programma’s in een indrukwekkende HD kwaliteit zijn beschikbaar met Sky UK Nederland. Met een goede TV die verbonden is via HDMI ontvang je de mooiste beelden in de hoogste kwaliteit waar dan ook in je huis.

Bestel direct of leer meer

Ben je overtuigd van de gigantische voordelen van Sky tv in Nederland via de satelliet? Of heb je nog wat vragen over onze fantastische service? Neem dan direct contact met ons op. We staan je graag te woord om al je vragen te beantwoorden en je te helpen met het opzetten van je abonnement. Ben je gek op TV van de beste kwaliteit en wil je niets missen van de Premier League in Nederland? Sluit dan direct een abonnement af via All Pay TV en geniet van meer dan 300 kanalen van Sky TV in Nederland.

VPN Router

 189,00

Get in
touch!